Οι μεγαλύτερες κόντρες των celebrities που απασχόλησαν τη δεκαετία

Κάποιες φορές ακόμα και οι πιο διάσημοι stars ξεχνούν τους καλούς τους τρόπους.

Επαγγελματικές αντιζηλίες, ερωτικοί καβγάδες, οικονομικές παρεξηγήσεις και προκλητικά Tweets έκαναν τους παρακάτω celebrities να χάσουν τον έλεγχο και να ξεχάσουν τους καλούς τους τρόπους δημόσια. Το να παρακολουθεί κανείς βέβαια το δράμα των διάσημων είναι εξαιρετικά εθιστικό. Κάπως έτσι, μέσα στη δεκαετία αρκετές κόντρες απασχόλησαν τα media και αποτέλεσαν ένοχη απόλαυση για το κοινό που τις παρακολούθησε λεπτομερώς.

Kim Cattrall vs. Sarah Jessica Parker

Οι μεγαλύτερες κόντρες των celebrities που απασχόλησαν τη δεκαετία

Λίγο τα χρήματα, λίγο η ανάμειξη της Sarah Jessica Parker στην παραγωγή, λίγο το γεγονός ότι η ίδια δεν έκανε γυμνές σκηνές αλλά απαιτούσε από την Kim Cattrall  να κάνει λόγω του ρόλου της απελευθερωμένης Samantha, η σχέση των δύο γυναικών πήγε από το κακό στο χειρότερο στα 6 χρόνια γυρισμάτων της νεοϋορκέζικης σειράς. Παρόλα αυτά οι δύο celebrities κατάφεραν να συνεργαστούν σε δύο κινηματογραφικές συνέχειες της ιστορίας, όμως συγκρούστηκαν έντονα όταν ξεκίνησαν συζητήσεις και για τρίτη ταινία. Η Cattrall ξεκαθάρισε πως δεν έχει την πρόθεση να συμμετέχει και η Sarah Jessica δήλωσε δημόσια πως αυτή φταίει που ναυάγησε το πρότζεκτ. Ο μεταξύ τους καβγάς είχε μείνει εκεί μέχρι την τραγική ημέρα που ο αδελφός της Cattrall βρέθηκε νεκρός και η Parker  άρχισε τα δημόσια ποστ υποστήριξης και αγάπης σε όποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε διαθέσιμο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Cattrall της απάντησε πως δεν θέλει την αγάπη της και την υποστήριξη της αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Katy Perry vs. Taylor Swift

Katy Perry vs. Taylor Swift

Η κόντρα της  Katy Perry με την Taylor Swift ξεκίνησε την περίοδο που φημολογούνταν πως  μοιράζονται τον ίδιο σύντροφο, John Mayer. Λίγο καιρό αργότερα, η Katy Perry  είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone όπου ανέφερε πως το άλμπουμ της Bad Blood μιλούσε για κάποια διάσημη τραγουδίστρια που πήγε να της σαμποτάρει ολόκληρη την περιοδεία. 

Mariah Carey vs. Jennifer Lopez

Mariah Carey vs. Jennifer Lopez

Όλα είχαν ξεκινήσει όταν κάποιος δημοσιογράφος είχε ζητήσει στη Mariah Carey να σχολιάσει το τραγούδι "Jenny from the block" της Jennifer Lopez. "Δεν τη γνωρίζω καν", είχε πει τότε η Mariah, προκαλώντας αντιδράσεις. "Δεν μου αρέσουν εμένα τα "είμαστε στο Hollywood, ας προσποιηθούμε τις κολλητές. Δεν είναι πως δεν ξέρω ποια είναι, απλώς δεν την γνωρίζω προσωπικά",  δήλωσε σχετικά λίγο καιρό αργότερα. Η Lopez από την πλευρά της είχε σχολιάσει πως είχαν βρεθεί σε κοινή παρέα αρκετές φορές.  

Hillary Clinton vs. Donald Trump

Hillary Clinton vs. Donald Trump

Το γεγονός πως η Hillary Clinton και ο Donald Trump δεν τρέφουν ακριβώς αμοιβαία αισθήματα εκτίμησης και σεβασμού δεν κρύβεται. Πέρα από τις αναρίθμητες πολιτικές διαφωνίες τους, οι δυο τους μέσα στη δεκαετία αντάλλαξαν αμέτρητα φαρμακερά βέλη, ιδίως μέσω Twitter. Με τον Trump να αποκαλεί τη Hillary απατεώνισσα, η ίδια έδωσε τέλος στην κόντρα τους λέγοντας πως ο εκείνος έχει πλέον εμμονή μαζί της.

Nicki Minaj vs Cardi B

Nicki Minaj cardi b

Οι δύο τραγουδίστριες έχουν μεγάλη κόντρα, καθώς τα τελευταία χρόνια η Minaj έχει μιλήσει υποτιμητικά για την Cardi πολλές φορές.  Στο στόχαστρο της Minaj έχουν μπει οι δουλειές, οι εμφανίσεις, αλλά και η οικογένεια της συναδέλφου της. Κάποια σχόλια για το παιδί της ήταν αυτά που ενόχλησαν ιδιαίτερα την Cardi και προκάλεσαν την έκρηξή στο πάρτι του Harper's Bazaar ICONS το 2019. Oι δύο celebrities πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια.