Η North West πόζαρε με ένα chic φόρεμα με τις αδερφές Kardashian-Jenner

Η μικρή είναι ξεκάθαρα μία Kardashian ήδη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η North West μεγαλώνει και ήδη είναι πολύ chic. Η θεία της, Kylie Jenner, μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τις Khloé, Kourtney και Kim Kardashian αλλά και με τη μικρή North, την κόρη της Kim. H Kendall μπορεί να έλειπε από το εν λόγω στιγμιότυπο, όμως η North ταίριαζε απόλυτα με τις αδερφές Kardashian-Jenner, φορώντας ένα πολύ κομψό λευκό φόρεμα. Η Kylie έγραψε κάτω από τη φωτογραφία τη λεζάντα "η ομάδα μου".

Για να θυμηθεί το 2019, η Kim μοιράστηκε πολλές νέες φωτογραφίες μέσα από το Instagram της, ανάμεσα στις οποίες και κάποιες εικόνες της κόρης της στο Λευκό Οίκο. Η reality star θέλει να γίνει δικηγόρος και επιπλέον θέλει τα παιδιά της να ξέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τη νέα της καριέρα. 

Η North επίσης βρέθηκε και στο πάρτυ που διοργάνωσε η οικογένεια για την παραμονή των Χριστουγέννων, παρόλο που ήταν άρρωστη. "Το καημένο το μωρό μου η North δεν ένιωθε καλά την παραμονή των Χριστουγέννων, είχε γρίπη. Μπορείτε να δείτε ότι δεν ήταν καλά αλλά ήθελε τόσο πολύ να έρθει στ πάρτι. Ο Saint ήταν έτοιμος και τρομερά ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Η Chicago ήθελε να δει ένα ξωτικό αλλά φοβόταν τον Άη Βασίλη και ο Psalm είναι ένα τέλειο αγγελικό μωρό" έγραψε. 

Είναι περιττό να πούμε ότι η ίδια ήταν πολύ σέξι και εντυπωσιακή.