Η Gigi Hadid φόρεσε το πιο αμφιλεγόμενο φόρεμα

Η αποκαλυπτική εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gigi Hadid έχει την τάση να εντυπωσιάζει on και off runway και η τελευταία της εμφάνιση στους δρόμους του Μιλάνου δεν αποτέλεσε εξαίρεση. 

Η Gigi Hadid φόρεσε το πιο αμφιλεγόμενο φόρεμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Hadid βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Ιταλίας για να παρακολουθήσει τα μεγαλύτερα shows μαζί με την καλή της φίλη, Kendall Jenner. Την Παρασκευή το βράδυ, η Gigi τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, χάρη στο φόρεμα με τα ιδιαίτερα cut-outs και το έντονο σκίσιμο στο πόδι, το οποίο φορούσε. Σύμφωνα με το λογαριασμό @gigih.closetx στο Instagram, το φόρεμα που συγκέντρωσε τόσο θετικές, όσο και αρνητικές κριτικές, είναι του fashion brand OTTOLINGER. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες. 

Όπως είπε πρόσφατα στο i-D magazine, η φάρμα της είναι το μέρος που επιλέγει να πηγαίνει όταν θέλει να ξεφεύγει από τη χαοτική καθημερινότητα. "Πιστεύω πως όλοι χρειάζονται ένα μέρος ή μια στιγμή για τον εαυτό τους, όπου να μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπούν και να βρουν την κλίση τους... Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνει κανείς νέα πράγματα διαρκώς και ακόμα και αν αποτύγχει, δεν πειράζει, είναι μέρος της διαδικασίας", είχε πει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ