Η Courteney Cox παραδέχεται ότι έχει κάνει πολλές αισθητικές επεμβάσεις

Η μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες πριν και μετά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Courteney Cox έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις τύψεις της σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που είχε κάνει. Τώρα επιβεβαίωσε ότι αφαίρεσε όλα τα fillers. "Είμαι όσο πιο φυσική γίνεται", λέει. "Νιώθω καλύτερα επειδή μοιάζω με τον εαυτό μου. Πιστεύω πως τώρα μοιάζω περισσότερο με εκείνη που ήμουν", εξηγεί.

Η Courteney Cox παραδέχεται ότι έχει κάνει πολλές αισθητικές επεμβάσεις
Η Cox με fillers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τα πράγματα θα αλλάξουν", λέει. "Όλα θα πέσουν. Προσπαθούσα να τα κάνω να μην πέσουν, αλλά αυτό με έκανε να μοιάζω ψεύτικη. Το πρόσωπο πρέπει να κινείται, ειδικά εάν έχεις λεπτή επιδερμίδα, όπως εγώ. Αυτά δεν είναι ρυτίδες γήρανσης, είναι ρυτίδες έκφρασης. Έμαθα να αγκαλιάζω την κίνηση και συνειδητοποίησα ότι τα fillers δεν είναι φίλοι μου", εξηγεί.

Celebrities Courteney Cox
Η Cox χωρίς fillers

H 53χρονη ηθοποιός συμφιλιώθηκε με την ιδέα πως όσο μεγαλώνει, το πρόσωπο και το σώμα της θα αλλάζει. Όπως αποκαλύπτει, το σχόλιο ενός φίλου την έκανε να καταλάβει ότι το είχε παρακάνει με τις επεμβάσεις. "Έχω ένα φίλο που μου είπε 'Φτάνει πια!'. Σκέφτηκε πως δεν έχω κάνει τίποτα τους τελευταίους έξι μήνες. Δεν το είχα καταλάβει", λέει. 

Αποκάλυψε επίσης, πως το Hollywood έχει την τάση να κάνει όλες αυτές τις επεμβάσεις να μοιάζουν φυσιολογικές. Όπως είπε, ο γιατρός της συχνά της πρότεινε ενέσεις και fillers και έτσι με τον καιρό έκανε όλο και περισσότερες. Πέρυσι, η Cox μίλησε για την πίεση που νιώθει όντας γυναίκα στο χώρο της showbiz. "Νομίζω ότι προσπαθούσα να αποτρέψω τη γήρανση, αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις για πάντα... γιατί μερικές φορές προσπαθήσεις πολύ και τελικά κοιτάς μια φωτογραφία σου και λες 'Θεέ μου, δείχνω απαίσια'. Έχω κάνει πράγματα που μετανιώνω και ευτυχώς είναι πράγματα που αφαιρούνται", εξηγεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ