Η Cara Delevingne και η Ashley Benson είναι το πιο καλοντυμένο ζευγάρι στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Η σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού στο show του οίκου Boss.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Cara Delevingne και η Ashley Benson παρακολούθησαν το show του fashion brand Boss κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Η Cara Delevingne και η Ashley Benson είναι το πιο καλοντυμένο ζευγάρι στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Το ζευγάρι ήταν με διαφορά το πιο καλοντυμένο της front row με την Delevingne να φορά ένα λιλά κοστούμι, το οποίο είχε συνδυάσει με λευκό T-shirt και την Benson να φορά ένα εκρού trench φόρεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ραντεβού της Delevingne και της Benson πραγματοποιήθηκε λίγες μόνο μέρες αφού ο Justin Bieber δήλωσε πως η Cara είναι η φίλη της Hailey Baldwin που συμπαθεί λιγότερο. Όπως είπε, την κατέταξε μετά την Kendall Jenner και την Gigi Hadid επειδή δεν την ξέρει τόσο καλά. "Καλύτερα από όλες ξέρω την Kendall. Έχω περάσει πολύ χρόνο με την Kendall, ξέρεις, είναι καλή φίλη μας. Δεν έχω περάσει πολύ χρόνο με την Gigi και καθόλου με την Cara. Δεν έχω τίποτα εναντίον τους. Έχω απλά καλύτερη σχέση με την Kendall", είπε στο Late Late Show.

Η Delevingne δεν πείστηκε από την εξήγηση και ανέβασε διάφορες κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram. "Τώρα και παλιά", έγραψε στη λεζάντα. "Εάν δεν έχεις τίποτα εναντίον μου, τότε γιατί δεν με κάνεις unblock;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ