Τέλος οι πλαστικές επεμβάσεις για την Jane Fonda

"Πρέπει κάθε μέρα να προσπαθώ να αποδέχομαι τον εαυτό μου. Δεν είναι εύκολο για εμένα".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως οι περισσότεροι celebrities, έτσι και η Jane Fonda ποτέ δεν μιλούσε για την απόφασή της να κάνει πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσει την εικόνατης και να καταπολεμήσει τα σημάδια του χρόνου. Ωστόσο, αυτό άλλαξε πρόσφατα όταν επιβεβαίωσε πως είχε κάνει τέτοιες επεμβάσεις στο παρελθόν, αλλά αποφάσισε να μην κάνει άλλες στο μέλλον

"Δεν μπορώ να υποκρίνομαι πως δεν είμαι ματαιόδοξη, αλλά δεν πρόκειται να κάνω άλλες πλαστικές επεμβάσεις", είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της. "Πρέπει κάθε μέρα να προσπαθώ να αποδέχομαι τον εαυτό μου. Δεν είναι εύκολο για εμένα", πρόσθεσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως εξήγησε, τώρα χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κοροϊδέψει αυτές τις ανασφάλειές της. Στο παρελθόν ωστόσο τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Για την ακρίβεια, το 2007 είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την Megyn Kelly on air στο The Today Show, όταν η παρουσιάστρια επέμενε να τη ρωτάει αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. "Είστε παράδειγμα για όλους, καθώς μεγαλώνετε όμορφα και με δύναμη", είχε πει η Kelly στην Fonda. "Παραδέχεστε ότι έχετε κάνει πλαστικές επεμβάσεις, το οποίο σας τιμά. Διάβασα ότι δεν είστε περήφανη να παραδεχτείτε ότι έχετε κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Γιατί όχι;".

Η Fonda φανερά ενοχλημένη είχε απαντήσει: "Αλήθεια θέλουμε να μιλήσουμε για αυτό αυτήν τη στιγμή;". "Ε λοιπόν σε ευχαριστώ. Καλό attitude. Καλή στάση σώματος. Φροντίζω τον εαυτό μου. Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω γιατί αγαπώ αυτήν την ταινία που κάναμε, Our Souls at Night, αντί να μιλήσω για πλαστικές επεμβάσεις", είχε συμπληρώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ