Η εξαφάνιση της Duffy | Η τραγουδίστρια βιάστηκε και κρατήθηκε αιχμάλωτη για μέρες

"Πολλοί από εσάς αναρωτηθήκατε τι μου συνέβη, πού και γιατί εξαφανίστηκα" έγραψε η ίδια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια της pop, Duffy, που έκανε παγκόσμια επιτυχία με το τραγούδι Mercy και το άλμπουμ RockFerry, αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ "παρέμεινε αιχμάλωτη για μέρες" μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η καλλιτέχνις βρέθηκε στην κορυφή των charts το 2008, όμως απομακρύνθηκε από τη δημοσιότητα το 2010, όταν κυκλοφόρησε το LP, Endlessly. Τώρα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να μιλήσει για την απουσία της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, γράφοντας ότι "ναρκώθηκε, βιάστηκε και κρατήθηκε αιχμάλωτη" χωρίς όμως να έχει δημοσιοποιήσει κάποιο όνομα. 

"Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε τι μού συνέβη, πού εξαφανίστηκα και γιατί. Ένας δημοσιογράφος ήρθε σε επαφή μαζί μου και του μίλησα για όλα πέρυσι το καλοκαίρι. Ήταν ευγενικός και αισθάνθηκα τόσο όμορφα που μίλησα για όλα .Η αλήθεια είναι και - παρακαλώ πιστέψτε με ότι είμαι ασφαλής και εντάξει τώρα - ότι ναρκώθηκα, βιάστηκα και κρατήθηκα αιχμάλωτη για μέρες. Φυσικά επέζησα. Η ανάρρωση όμως πήρε αρκετό χρόνο" έγραψε σε ένα μακροσκελές post στο Instagram. 

A post shared by @duffy on

Η Duffy δεν αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με το πότε συνέβη η επίθεση, σχολίασε όμως ότι για αρκετό καιρό δεν ένιωθε έτοιμη να μιλήσει. "Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πεις. Μπορώ όμως να σας βεβαιώσω ότι την τελευταία δεκαετία ήθελα να ξανανιώσω τον ήλιο να λάμπει στην καρδιά μου, ο ήλιος τώρα λάμπει". Η τραγουδίστρια ζήτησε επίσης από το κοινό να μην 'εισβάλει' στην οικογένειά της αλλά να λάβει στήριξη "για να βγει κάτι θετικό από αυτή την εμπειρία". Αυτή είναι η μόνη ανάρτηση στη σελίδα της στο Instagram.  Στα σχόλια, οι followers της εξέφρασαν την αγάπη τους για την ίδια ενώ την επαίνεσαν για την ανδρεία και τη δύναμή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ