Οι Meghan και Harry επέστρεψαν στη Μεγάλη Βρετανία

Και τα στιγμιότυπα από την κοινή τους εμφάνιση είναι πολύ ρομαντικά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κάποια ζευγάρια είναι τόσο ερωτευμένα που η παρουσία τους είναι σχεδόν ενοχλητική για τους γύρω τους. Οι Harry και Meghan δεν είναι ένα από αυτά τα ζευγάρια. 

Οι Sussexes αποδεικνύουν ότι η αγάπη υπάρχει ακόμα, και η μεταξύ τους στενή, αυθεντική αλλά και πολύ διακριτική σχέση τραβάει τα βλέμματα για τους σωστούς λόγους. Οι δυο τους βρέθηκαν πριν από μερικές ώρες στα Endeavor Fund Awards στο Λονδίνο. 

Οι Meghan και Harry επέστρεψαν στη Μεγάλη Βρετανία

Τα στιγμιότυπα της εντυπωσιακής τους εισόδου στο χώρο ήταν σαν αφίσες ρομαντικής κομεντί. Η Meghan ήταν υπέροχη με το μπλε Victoria Beckham pencil φόρεμά της και τις Manolo Blahnik γόβες της. Ο Harry ήταν επίσης πολύ κομψός με το navy κοστούμι του. Επίσης απέδειξε ότι είναι ένας πραγματικός gentleman καθώς κρατούσε την ομπρέλα προσεκτικά έτσι ώστε να μη βρέχεται η αγαπημένη του, γιατί ένας σωστός κύριος ξέρει ότι ακόμα και μία σταγόνα μπορεί να χαλάσει την sleek ponnytail μιας γυναίκας. Αυτό ακριβώς είναι η αληθινή αγάπη. 

harry & meghan

Μέσα, κατά τη διάρκεια της απονομής οι εκδηλώσεις αγάπης δεν σταμάτησαν. Οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου συνεχώς. Αυτός ο μήνας είναι ο τελευταίος που οι δυο τους θα εκτελούν βασιλικά καθήκοντα και δεν είναι γνωστό αν στο μέλλον θα έχουμε πρόσβαση στις υποχρεώσεις αλλά και στις τόσο ρομαντικές στιγμές τους. Επειδή όμως η post-royal ζωή τους ξεκινάει την 1η Απριλίου έχουμε χρόνο μέχρι τότε να τους βλέπουμε ξανά και ξανά.