Η Angelina Jolie αποκάλυψε ότι δύο από τα παιδιά της υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις

"Καταλαβαίνουν ότι η αντιμετώπιση των ιατρικών προκλήσεων και η μάχη για επιβίωση και θεραπεία είναι κάτι που πρέπει να υπερηφανευόμαστε".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Angelina Jolie αποκάλυψε ότι δύο από τις κόρες της αντιμετώπισαν πρόσφατα "ιατρικές προκλήσεις" καθώς τους τελευταίους δύο μήνες,υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Σε ένα άρθρο της για το Time, η ηθοποιός έγραψε ότι η 15χρονη Zahara και η 13χρονη Shiloh είχαν από ένα χειρουργείο, εξηγώντας ότι η Shiloh υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ισχίου, ενώ δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για τη Zahara.

"Έχω περάσει τους τελευταίους δύο μήνες μέσα και έξω τα χειρουργεία με τη μεγαλύτερη κόρη μου, η οποία πριν από μερικές ημέρες παρακολούθησε τη μικρότερη αδερφή της να να νοσηλεύεται για χειρουργική επέμβαση ισχίου", έγραψε. "Ξέρουν ότι το γράφω αυτό, επειδή σέβομαι την ιδιωτικότητά τους, το συζητήσαμε μαζί και με ενθάρρυναν να το κάνω. Καταλαβαίνουν ότι η αντιμετώπιση των ιατρικών προκλήσεων και η μάχη για επιβίωση και θεραπεία είναι κάτι που πρέπει να υπερηφανευόμαστε".

Η Jolie περιέγραψε πώς παρακολουθούσε τις κόρες της να φροντίζουν η μία την άλλη, και είπε ότι πέρασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γράφοντας αυτό το άρθρο από το νοσοκομείο, "Βρίσκω τον εαυτό μου να εστιάζει στις κόρες μου και όλα όσα έχω μάθει από αυτές αλλά και από άλλα νεαρά κορίτσια που έχω συναντήσει σε όλο τον κόσμο".