Η Kate Middleton φόρεσε ξανά μία από τις πιο εντυπωσιακές της τουαλέτες

Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν για τη δούκισσα του Cambridge.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η δούκισσα του Cambridge έκανε μια ακόμα κομψή εμφάνιση, αυτήν τη φορά φορά σε εκδήλωση στο παλάτι του Buckingham για την 25η επέτειο της οργάνωσης Place2be.

Η Kate Middleton φόρεσε ξανά μία από τις πιο εντυπωσιακές της τουαλέτες

Η Kate φόρεσε ξανά μία από τις πιο εντυπωσιακές της τουαλέτες για την περίσταση. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε την royal blue δημιουργία της σχεδιάστριας Jenny Packham με ένα ασορτί clutch με πετράδια και λαμπερές ψηλοτάκουνες γόβες. Η δούκισσα είχε φορέσει ξανά αυτό το outfit κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Ινδία το 2016, με το σύζυγό της, πρίγκιπα William.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δούκισσα έβγαλε λόγο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μιλώντας για όλες τις σπουδαίες προσπάθειες που έχει κάνει η οργάνωση στο πέρασμα των χρόνων. Αξίζει να σημειωθεί πως η Kate είναι μέλος της οργάνωσης Place2be, που στοχεύει στη βελτίωση της ψυχικής υγείας των παιδιών στο σχολείο, από το 2013

"Βλέπω την αξία στη δουλειά που κάνετε και είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που μου έχετε μάθει τα τελευταία επτά χρόνια", είπε. "Μού μάθατε, από την αρχή, ότι τα παιδιά στα σχολεία σας είναι το ίδιο χαρούμενα και συναισθηματικά δυνατά με τους ενήλικες που τα προσέχουν. Αυτός είναι ο λόγος που είστε περήφανοι για τη δουλειά που κάνετε με τους δασκάλους και τους γονείς σας", πρόσθεσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ