Η Selena Gomez έκανε το πιο δημοφιλές κούρεμα των '90s

Το "The Rachel" επέστρεψε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το κούρεμα της Jennifer Aniston στη σειρά Friends, στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά με όλες τις νεαρές κοπέλες της εποχής να πηγαίνουν με φωτογραφίες της Rachel Green στα κομμωτήρια προκειμένου να το αντιγράψουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το λεγόμενο "The Rachel" επέστρεψε στη μόδα με την Selena Gomez να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο throwback κούρεμα, με το οποίο εμφανίστηκε στην εκπομπή The Kelly Clarkson Show.

Η hairstylist της, Marissa Marino, ανέβασε ένα βίντεο της pop star με το νέο της hair look στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: "Η Selena στο @kellyclarksonshow σήμερα! Είναι μια εξαιρετική συνέντευξη που πρέπει να δείτε. Η έμπνευση για τα μαλλιά της ήταν το 'The Rachel' και η Goldie Hawn στην ταινία First Wives Club 😉."

Η Gomez συνδύασε το νέο της hairdo με ένα sleek μαύρο πουλόβερ, navy παντελόνι και nude γόβες. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε για τη μουσική της καριέρα: "Ξέρω ότι ο κόσμος ίσως πιστεύει πως δεν είμαι και η καλύτερη τραγουδίστρια. Αλλά δουλεύω πολύ σκληρά. Και μου αρέσει πολύ να γράφω και να δημιουργώ μελωδίες και να ωριμάζω. Ένιωσα ότι αυτή ήταν η ευκαιρία μου να πω όλο όσα ήθελα", είπε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ