Η Chloë Sevigny περιμένει το πρώτο της παιδί στα 45 της χρόνια

Η ηθοποιός θα είναι μία από τις πιο stylish εγκυμονούσες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Chloë Sevigny με τον σύντροφό της, Sinisa Mackovic. Η 45χρονη ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με το TMZ, το οποίο μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο του ζευγαριού όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της. 

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Who What Wear το 2018, η ηθοποιός είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα ήθελε να αποκτήσει μια κόρη. "Έχω ακόμα την μπλούζα που φόρεσα στην ταινία Kids," εξήγησε.  "Έχω τα αυτιά κουνελιού που έφτιαξα για το Gumbo. Έχω όλα αυτά τα περίεργα άρθρα από όλους τους διαφορετικούς χαρακτήρες που έχω υποδυθεί. φωτογραφήσεις, events, το φόρεμα των Όσκαρ. Είναι ντροπιαστικό. Καλά θα κάνω να αποκτήσω να κόρη σύντομα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει".  

Τα νέα της εγκυμοσύνης της Sevigny έρχονται μετά από την είδηση του ερχομού του πρώτου παιδιού της Cameron Diaz. Η 47χρονη ηθοποιός και ο 40χρονος Benji Madden καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Raddix Madden. "Είμαστε πολύ χαρούμενοι και τυχεροί που ξεκινάμε τη νέα δεκαετία ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης μας Raddix Madden" αποκάλυψε η Diaz.