Ο Tom Hanks και η Rita Wilson διαγνώστηκαν με κορωνοϊό

"Νιώθαμε λίγο κουρασμένοι, σαν να είχαμε κολλήσει κάποιο κρυολόγημα και μερικούς πόνους στο σώμα".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό αυξάνεται, όλο και περισσότεροι celebrities ανακοινώνουν πως νοσούν. Οι πιο πρόσφατοι ήταν ο Tom Hanks και η Rita Wilson, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως διαγνώστηκαν με κορωνοϊό ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα μιας επερχόμενης ταινίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Γεια σας. Η Rita και εγώ είμαστε στην Αυστραλία. Νιώθαμε λίγο κουρασμένοι, σαν να είχαμε κολλήσει κάποιο κρυολόγημα και μερικούς πόνους στο σώμα. Η Rita είχε κρυάδες που πήγαιναν και έρχονταν. Ακόμη, είχε και λίγο πυρετό. Για να μιλάμε όμως σωστά, όπως χρειάζεται στον κόσμο αυτή την στιγμή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και βγήκε θετικό", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. 

"Λοιπόν, τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Εμείς οι Hanks, θα εξεταστούμε, θα παρακολουθηθούμε και θα απομονωθούμε για όσο απαιτεί η δημόσια υγεία και ασφάλεια. Τίποτα παραπάνω ως προς αυτό, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα κρατάμε τον κόσμο ενήμερο ως προς την κάθε εξέλιξη. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, Hanks", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, ο Hanks και η Wilson είναι τα μόνα δύο μέλη της παραγωγής που έχουν τον κορωνοϊό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ