Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Σκωτία φέτος το καλοκαίρι

Μαζί με το γιο τους, Archie.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Σκωτία φέτος το καλοκαίρι, μαζί με το γιο τους, Archie. Το ζευγάρι θα περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί με τους παππούδες του γιου τους, Κάρολο και Camilla, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τότε που οι δυο τους μετακόμισαν στον Καναδά, η οικογένεια του Harry δεν έχει δει πολύ τον Archie, με τις φήμες να λένε πως η βασίλισσα νιώθει "πολύ στεναχωρημένη", που έχει περάσει περιορισμένο χρόνο με το δισέγγονό της από τη γέννησή του τον Μάιο του 2019

Την περασμένη εβδομάδα, οι Sussexes έκαναν την τελευταία τους επίσημη εμφάνιση πριν την έναρξη της μετα-βασιλικής τους ζωή. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Westminster Abbey για να παρακολουθήσει το Commonwealth Day Service για το 2020. Το Commonwealth αντιπροσωπεύει 2.4 δισεκατομμύρια ανθρώπους από 54 χώρες και ασχολείται με το sharing economy, περιβαλλοντικά, κοινωνικά και δημοκρατικά ζητήματα. Εκεί ήταν και η Kate με τον William.

Οι βασιλικές τους υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν επίσημα στις 31 Μαρτίου, που θα κλείσει και το γραφείο τους στο παλάτι του Buckingham. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ