Η Sarah Jessica Parker κλείνει όλα τα καταστήματά της

Το ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό του brand της στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολλοί επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο έχουν αναγκαστεί να αστείλλουν τις δραστηριότητές τους εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό. Ανάμεσά τους και η Sarah Jessica Parker η οποία ανακοίνωσε μέσα από το Instagram ότι κλείνει όλα τα καταστήματά της. Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός εδώ και μερικά χρόνια έχει ένα πολύ επιτυχημένο brand παπουτσιών, το SJP Collection, που υπογράφει η ίδια, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές όχι μόνο ανάμεσα στις fans της αλλά και σε όλο τον κόσμο. 

"Στους αγαπημένους φίλους της SJP Collection και την οικογένειά μας, 
Σ’ αυτόν τον αβέβαιο καιρό πήραμε μια δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση, να κλείσουμε τις SJP boutiques που βρίσκονται στις ΗΠΑ. Το μέλλον είναι άγνωστο, αλλά θέλουμε να ξέρετε ότι εμείς εδώ στη #SJPCollection σας έχουμε όλους στην καρδιά μας. Ελπίζουμε να αναρρώσουν όσοι έχουν προσβληθεί. Στο μεταξύ μπορείτε να μας βρείτε στο @sjpcollection αλλά και στο www.sjpbysarahjessicaparker.com. Επιπλέον μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε μαζί σας αν χρειαστεί. 
Με αγάπη SJ και George x"

Mε αυτό το μήνυμα στη λεζάντα το post φρόντισε να επισημάνει πως το e-shop της παραμένει ενεργό αλλά και πως η ομάδα της είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τον κόσμο και να επικοινωνήσει μαζί του όταν χρειάζεται. 

Εταιρείες σε όλο τον κόσμο έχουν αναγκαστεί να αναστείλουν τη λειτουργία τους λόγω της έκτακτης κατάστασης και όλοι ελπίζουν να είναι απλώς μια σύντομη συνθήκη μιας και οι ανησυχίες που εκφράζουν για τη μετέπειτα πορεία της οικονομίας είναι ιδιαίτερα έντονες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ