Θετικός ο πρίγκιπας Κάρολος στον κορωνοϊό

Η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει ότι έχει ήπια συμπτώματα

HARPER'S BAZAAR TEAM

O πρίγκιπας Κάρολος είναι θετικός στον κορωνοϊό όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπός του πριν από λίγη ώρα. Ο διάδοχος του θρόνου έχει ήπια συμπτώματα και κατά τ’ άλλα είναι καλά στην υγεία του αναφέρει η ανακοίνωση. 

Μαζί με τη σύζυγό του Camilla –η οποία δεν βρέθηκε θετική στον ιό- βρίσκονται στη Σκωτία και ενώ ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών και  πλέον ο καθένας είναι σε διαφορετικό χώρο, μιας και η δούκισσα δεν έχει τον ιό προς το παρόν.

"Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς από πού κόλλησε τον ιό ο πρίγκιπας καθώς τις τελευταίες εβδομάδες είχε πολλές συναντήσεις, που έχουν να κάνουν με τον δημόσιο ρόλο του" αναφέρουν πηγές από το παλάτι. Παρόλα αυτά πολλές είναι οι φωνές που επιμένουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Αλβέρτος του Μονακό να είναι αυτός που τελικά μετέδωσε τον COVID-19 στον Κάρολο. 

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κάρολου έγινε στις 12 Μαρτίου όμως από τότε έχει κάνει και πολλές ιδιωτικές συναντήσεις οπότε δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τη "διαδρομή" του ιού και πώς τελικά κατέληξε να προσβάλλει και τον πρίγκιπα.