Το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2026 είναι και επίσημα εδώ! Το πολυαναμενόμενο τουρνουά, διάρκειας ενός μήνα, ξεκίνησε την Πέμπτη 11 Ιουνίου με έναν εναρκτήριο αγώνα στην Πόλη του Μεξικού, όπου η εθνική ομάδα του Μεξικού αντιμετώπισε τη Νότια Αφρική στο Estadio Ciudad de México.
Εκτός από τη συναρπαστική νίκη με 2-0 για την γηπεδούχο ομάδα, ο αγώνας έκανε το πλήθος να ζητωκραυγάζει από μια πληθώρα καλλιτεχνών, όπως οι Shakira, J Balvin, Andrea Bocelli, Burna Boy, Alejandro Fernández, Belinda, Ejae και Tyla.

Για τη Shakira, ο εναρκτήριος αγώνας σηματοδότησε την ευκαιρία να συνεργαστεί σε μια ειδικά σχεδιασμένη εμφάνιση σε νέον από την Off-White, η οποία αποτελούνταν από ένα φωτεινό κίτρινο κορμάκι με κοψίματα και μια φούστα φτιαγμένη από ποδοσφαιρικές φανέλες.

Η Tyla, ομοίως, άδραξε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη σχεδιάστρια από το Λονδίνο, Ellie Misner, σε ένα φόρεμα που παρέπεμπε στα χρώματα της πατρίδας της, της Νότιας Αφρικής.

Την επόμενη μέρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν τον πρώτο τους αγώνα, αντιμετωπίζοντας την Παραγουάη στο Λος Άντζελες. Εκεί, η Katy Perry τραγούδησε το τραγούδι της "Wonder" φορώντας ένα λαμπερό ασημένιο φόρεμα Stella McCartney Fall 2026.

Στο show της Perry το πλήθος περιλάμβανε τον πρώην ποδοσφαιριστή David Beckham. Παρακολούθησε τον αγώνα με τη Victoria και τον Tom Cruise, αμέσως μετά την τιμή του με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται, αναμένουμε ότι οι VIP σουίτες θα συνεχίσουν να γεμίζουν με γνώριμα πρόσωπα.
Δείτε παρακάτω όλα τα αστέρια που βρέθηκαν στους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου.









