Ο πρίγκιπας Κάρολος μοιράζεται τα νέα για την πορεία της υγείας του

Μετά την είδηση ότι βρέθηκε θετικός στο COVID-19.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχοντας αφήσει την οικία του στο Λονδίνο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο πρίγκιπας Κάρολος ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι βρέθηκε θετικός στο COVID-19.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα μετά το ταξίδι του με την Camilla στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στη Σκοτία και αφού υποβλήθηκαν και οι δύο στο τεστ, ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον ιό. Η δούκισσα της Κορνουάλης, η οποία είναι αρνητική στον κορωνοϊό, έχει απομονωθεί σε διαφορετική πτέρυγα του Balmoral.

Το Clarence House μοιράστηκε ένα update μέσω Instagram για την πορεία της υγείας του πρίγκιπα Κάρολου. "Σας ευχαριστούμε πολύ για τα 'Περαστικά' που στέλνετε. Είναι βαθιά συγκινημένος από τα ευγενικά σας λόγια".  Σύμφωνα με μια πηγή του BAZAAR.com, ο πρίγκιπας Κάρολος "έχει καλή διάθεση" και απασχολείται καθημερινά με τις υποχρεώσεις του όσο βρίσκεται στην καραντίνα. Την ίδια στιγμή, ο πρίγκιπας William βρίσκεται σε απομόνωση με την οικογένειά του στο Norfolk, ακολουθώντας τις οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ