Ο Drake ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφίες του γιου του, Άδωνη

Το μήνυμα σχετικά με τον κορωνοϊό προς τους θαυμαστές του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για πρώτη φορά, ο Drake μοιράστηκε με τους θαυμαστές του φωτογραφίες του 2χρονου γιου του, Άδωνη Graham, στο Instagram. Ύστερα από μια σειρά γλυκών φωτογραφιών, ο ράπερ έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας σχετικά με την καραντίνα στους ακόλουθούς του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αυτό το οποίο είναι πιο σημαντικό για εσάς αυτήν την στιγμή είναι να συνδεθείτε με το εσωτερικό σας φως", λέει. "Εμπιστευτείτε ότι έχετε όλη τη δύναμη μέσα σας να το κάνετε, και για να το κάνετε αυτό συνδεθείτε με τους ανθρώπους και τα πράγματα που σας φέρνουν χαρά. Όταν το μυαλό ξεκινά να υπεραναλύει τα πράγματα ή να φοβάται, στρέψτε την προσοχή σας αμέσως σε κάτι φωτεινό. Δεν έχει σημασία τι έχει συμβεί στο παρελθόν ή τι συμβαίνει τώρα γύρω μας, πάντα έχετε την επιλογή να σπάσετε τα δεσμά του φαύλου κύκλου του πόνου και του πανικού και να ανοίξετε το δικό σας φως", συμπληρώνει. 

"Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, αλλά τα δάκρυα μπορούν να είναι δυναμική εκτόνωση. Ξεχάστε την κριτική που τα περιβάλλει. Θυμηθείτε πως δεν είστε ποτέ μόνοι σας και πως αν θέλετε κάποιος να σας το υπενθυμίσει, ζητήστε στήριξη και αυτή θα έρθει", γράφει. "'Εχετε τη μεγαλύτερη καρδιά και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Είναι αδύνατο να ελέγχετε πάντα ό,τι συμβαίνει γύρω σας, αλλά όταν στρέφετε την προσοχή σας στο πως θέλετε να νιώθετε, όλα θα συνωμοτήσουν για να σας βοηθήσουν. Αγαπώ την όμορφη οικογένειά μου και τους φίλους μου και μου λείπουν και ανυπομονώ για τη χαρούμενη μέρα που θα μπορέσουμε να ιδωθούμε ξανά. Μέχρι τότε αφήστε τα φώτα σας ανοιχτά". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ