Τελικά ο Ryan Reynolds παρακολουθούσε ή όχι την Blake Lively στο Gossip Girl

Ένα μυστικό αποκαλύφθηκε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Υπάρχουν μερικά ερωτήματα που μας απασχολούν για χρόνια. Μερικά από αυτά αποκαλύπτονται κι έτσι μπορούμε να ησυχάσουμε. Κάπως έτσι ένιωσε και ένας fan του Ryan Reynolds και της Blake Lively, που απαιτούσε να μάθει αν ο πρώτος παρακολουθούσε την ηθοποιό στο Gossip Girl. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε την ίδια απορία!

"Θέλω να ξέρω αν ο @VancityReynolds παρακολουθούσε Gossip Girl. ΠΡΕΠΕΙ να μάθω" έγραψε ένας fan στο Twitter, ταγκάροντας τον ηθοποιό σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να λύσει το μυστήριο. Ο Raynolds απάντησε αλλά δεν έδωσε σαφή απάντηση στην ερώτηση. "Δεν το είδα. Το ρούφηξα με τα μάτια μου" έγραψε ο ηθοποιός.

Ίσως τελικά μερικά πράγματα είναι καλύτερα να μη λέγονται.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε πρόσφατα μια σημαντική δωρεά στις τράπεζες τροφίμων και τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει την Αμερική. Συγκεκριμένα, έδωσε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο Feeding America και το Food Banks Canada, και μοίρασε ισόποσα 400 χιλιάδες δολάρια σε τέσσερα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης που μάχονται ενάντια του ιού.