Ο Archie Harrison φαίνεται ότι αγαπά τον ήλιο της Καλιφόρνια

Ο γιος της Meghan και του Harry προσαρμόζεται στη ζωή της Αμερικής λίγο πριν τα πρώτα του γενέθλια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η οικογένεια των Sussex - μαζί και ο μικρός Archie - είναι έτοιμη για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γιος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry προσαρμόζεται με ευκολία στη νέα του ζωή στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια.

Οι γονείς του μετακόμισαν στην πόλη της Meghan πριν από λίγες εβδομάδες, αφήνοντας πίσω το Βανκούβερ στον Καναδά, όπου διέμεναν από την ημέρα που ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η οικογένεια βρίσκεται απομονωμένη στο Λος Άντζελες εξαιτίας της κρίσης του κορωνοϊού που έχει χτυπήσει και την Αμερική.

"Προσαρμόζονται όπως όλοι στην κοινωνική απομόνωση, προσέχουν και παραμένουν ασφαλείς" ανέφερε μια πηγή στο περιοδικό People. "Ο Archie βγάζει δόντια και είναι ένα χαρούμενο μωρό, χαίρεται τον ήλιο της Καλιφόρνια" πρόσθεσε.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, οι Sussexes αποχαιρέτησαν τα social media, καθώς στις 31 Μαρτίου έκλεισε ο επίσημος βασιλικός λογαριασμός τους στο Instagram. Οι Meghan και Harry μοιράστηκαν ένα τελευταίο post επιβεβαιώνοντας ότι πλέον δεν θα χρησιμοποιούν αυτόν τον λογαριασμό για να μοιράζονται νέα σχετικά με το φιλανθρωπικό τους έργο και τις κινήσεις τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας γενικότερα.

"O Archie αποτελεί την προτεραιότητά τους. Ασχολούνται ιδιαίτερα με τη φροντίδα τους και γι' αυτούς είναι ό,τι πιο σημαντικό αυτό τη στιγμή. Ο Archie και ο Harry περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. Και η Meghan είναι πολύ καλή μητέρα. Προσπαθούν να ζήσουν σαν μια κανονική οικογένεια" πρόσθεσε η ίδια πηγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ