Η Ashley Graham ποζάρει με μαγιό λίγο πριν γεννήσει

Η νέα καμπάνια της συνεργασίας της με την εταιρεία Swimsuits for All έχει σκοπό να ενθαρρύνει ολες τις γυναίκες στην εγκυμοσύνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν υπήρχε βραβείο για το body positivity θα το έπαιρνε σίγουρα η Ashley Graham. Το μοντέλο έχει ποζάρει για το Sports Illustrated, έχει περπατήσει σε αμέτρητες πασαρέλες και συνεργάζεται με τη Swimsuits for All σχεδιάζοντας μαγιό για κάθε γυναίκα. Το ίδιο κάνει και τώρα που είναι έγκυος. 

Η Graham μόλις παρουσίασε την τελευταία της συλλογή με μαγιό και στην καμπάνια ποζάρει η ίδια σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ομολογουμένως είναι μία από τις πιο ωραίες της δουλειές μέχρι σήμερα. 

"Το να φωτογραφηθώ με μαγιό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου μου έδωσε μεγάλη δύναμη" είπε η Graham  στο bazaar.com. "Ήμουν απόλυτα ειλικρινής και μοιράστηκα τα συναισθήματά μου για το ότι το σώμα μου αλλάζει και αυτή η φωτογράφιση για τη συλλογή τόνωσε την αυτοπεποίθησή μου και μου επιβεβαίωσε ότι η κοιλιά μου είναι όμορφη! Πρέπει να γιορτάζουμε το σώμα μας σε κάθε στάδιο της ζωής μας". 

Η Ashley Graham ποζάρει με μαγιό λίγο πριν γεννήσει

Παρά το γεγονός ότι η Graham πάντα προσπαθούσε να δώσει θάρρος στις γυναίκες και να τις κάνει να νιώσουν άνετα με το σώμα τους, και η ίδια αντιμετώπισε προβλήματα με την εικόνα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. "Στην εγκυμοσύνη το σώμα μου άλλαξε με πολλούς ενδιαφέροντες τρόπους και δεν ήταν πάντα εύκολο να το δεχτώ. Πήρα πολλά κιλά αλλά νιώθω υπέροχα, υγιής και χαρούμενη και αυτό μετράει περισσότερο" παραδέχεται το μοντέλο.

Όσο για το τι τη βοήθησε να ξεπεράσει τις ανασφάλειες στην εγκυμοσύνη; Δίνει τα εύσημα "στις στιγμές που χαϊδεύω την κοιλιά μου και νιώθω το μωρό να κλωτσάει, αυτό μου υπενθυμίσει πόσο ευλογημένη είμαι που μπορώ να μεγαλώσω την οικογένειά μου με τον Justin".

ashley graham swimsuits for all bikini

Δυστυχώς, όπως γνωρίζουν πολύ καλά πολλές μητέρες, η πίεση που ακολουθεί την εγκυμοσύνη και το βάρος δεν τελειώνει μετά τη γέννα. Πολλές γυναίκες νιώθουν ότι πρέπει να επανέλθουν γρήγορα και να χάσουν όλα τα κιλά αμέσως, αλλά η Graham δεν είναι μία από αυτές.

"Είναι κρίμα που υπάρχει αυτή η "κουλτούρα της επαναφοράς” για τις νέες μαμάδες” λέει. "Είχαμε έναν άνθρωπο μέσα μας για εννιά μήνες και σε συνδυασμό με το να προσέχουμε ένα νεογέννητο, η πίεση να χάσουμε βάρος γρήγορα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Το μοντέλο που πρόκειται να γεννήσει μέσα στον Ιανουάριο δεν σκοπεύει να επηρεαστεί από τις επιταγές της κοινωνίας. "Η πορεία κάθε γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Η δική μου προτεραιότητα θα είναι να είναι καλά το μωρό μας και μόλις το αποφασίσω, θα χάσω το βάρος με τους δικούς μου όρους και χρόνους.”

Η νέα συλλογή Swimsuits for Alla της Ashley Graham είναι ήδη διαθέσιμη στο swimsuitsforall.com