Η Beyoncé και ο Jay-Z έστειλαν στην Reese Witherspoon ένα κιβώτιο με σαμπάνιες

Το inside joke που συνδέεται με αυτήν την κίνησή τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Reese Witherspoon έλαβε το πιο ωραίο δώρο της ημέρας, και πιο συγκεκριμένα ένα κιβώτιο σαμπάνια από την Beyoncé και τον Jay-Z.

Η Beyoncé και ο Jay-Z έστειλαν στην Reese Witherspoon ένα κιβώτιο με σαμπάνιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram Story της ένα βίντεο, στο οποίο αποκάλυψε την έκπληξη που της επιφύλασσαν οι δύο stars. "Γύρισα στο σπίτι στην πιο ωραία έκπληξη από την @beyonce και τον Jay-Z,”, έγραψε η Reese. Μαζί με το κιβώτιο της έστειλαν και μία μεγάλη ανθοδέσμη, δύο δώρα τα οποία συνοδεύονταν από ένα αστείο σημείωμα. "Λέει 'Κι άλλο νερό από τον ​​​​Jay και την B,'”, είπε η Witherspoon γελώντας.

reese

Το όλο περιστατικό αποτελεί inside joke μεταξύ των τριών. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τελετής των Χρυσών Σφαιρών, στο τραπέζι της Witherspoon τελείωσε το νερό. Το ζευγάρι Beyoncé-Jay-Z είχε φέρει τη δική του σαμπάνια από το brand Armand de Brignac, το οποίο κατέχει ο ίδιος ο Jay-Z. Η Reese λοιπόν δε δίστασε να τους ζητήσει λίγη από τη σαμπάνια τους για να ξεδιψάσει. Η Jennifer Aniston φυσικά και κατέγραψε το περιστατικό και το ανέβασε στο Instagram. "Reese!; Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που σε αγαπάω", έγραψε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ