Breaking news | H Meghan Markle θα κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση

Η είδηση έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση, από τότε που η ίδια και ο Harry αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια. Η δούκισσα του Sussex θα δώσει το παρών στην εκπομπή του ABC Good Morning America προκειμένου να συζητήσει για το ντοκιμαντέρ του Disney Plus, Elephant. 

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε από το ίδιο το κανάλι καθώς όλο το σαββατοκύριακο παίζει μία διαφήμιση στην οποία ανακοινώνεται το γεγονός. Το voice over λέει πως "Στο GMA της Δευτέρας, η Meghan Markle μιλάει για το ντοκιμαντέρ Elephant στο οποίο συμμετέχει".

Το τρέιλερ βέβαια δεν αποκαλύπτει για τι ακριβώς θα μιλήσει η Meghan και αν θα μπει σε λεπτομέρειες για τη νέα της ζωή στο Λος Άντζελες με τον Harry και το γιο τους Archie.

Η δούκισσα είχε συμφωνήσει να κάνει την αφήγηση στο ντοκιμαντέρ της Disney, καθώς την προσέγγισαν οι δημιουργοί Mark και Vanessa Berlowitz. Αυτό που ζήτησε σαν "αντάλλαγμα" ήταν το να δωρίσει η Disney το ποσό της αμοιβής της στην οργάνωση Elephants Without Borders. 

Το Elephant είναι η πρώτη δουλειά της Meghan από τότε που αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια. Στο μεταξύ η δούκισσα έδειξε την υποστήριξή της στην καμπάνια του The Hubb Community Kitchen, που μοιράζει φαγητό σε ευπαθείς ανθρώπους στο Λονδίνο. Πήρε μέρος σε ένα Zoom call στο οποίο  μίλησε με τις γυναίκες που εργάζονται εκεί, ενώ και το 2018 είχε βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα cookbook που είχε φιλανθρωπικό σκοπό. Στο Λος Άντζελες το ζευγάρι βοηθάει την τοπική κοινότητα μοιράζοντςα φαγητό σε ευπαθείς ομάδες. 

Η Meghan Markle θα εμφανιστεί στο Good Morning America τη Δευτέρα, 20 Απριλίου.