Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ σχετικά με την παραίτηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

"Η οικογένεια μου, κι εγώ, στηρίζουμε την επιθυμία τoυ Harry και της Meghan, να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα μίλησε. Πέντε μόλις μέρες ύστερα από την ανακοίνωση της παραίτησης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε μια ανακοίνωση εκφράζοντας τη στήριξή της προς το ζευγάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα σχόλια της βασίλισσας δημοσιεύθηκαν μετά τη συνάντηση της με τον πρίγκιπα Κάρολο, το δούκα του Cambridge και το δούκα του Sussex, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν τι θα συμβεί μετά την ανακοίνωση του #megxit. Στη συζήτηση λέγεται πως συμμετείχε και η Meghan Markle μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης από τον Καναδά, όπου μένει μαζί με το γιο της, Archie Mountbatten-Windsor.

"Η οικογένεια μου, κι εγώ, στηρίζουμε την επιθυμία τoυ Harry και της Meghan, να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια. Αν και θα θέλαμε να παραμείνουν full time μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια ανεξάρτητη ζωή, παραμένοντας όμως σημαντικό κομμάτι της οικογένειάς μας", αναφέρει η ανακοίνωση. "Ο Harry και η Meghan έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θέλουν να εξαρτώνται από δημόσιους πόρους στη νέα τους ζωή", συνεχίζει. "Έχει επομένως συμφωνηθεί ότι θα υπάρξει μια περίοδος μετάβασης στην οποία o δούκας και η δούκισσα του Sussex θα περάσουν χρόνο στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο".

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ