Ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton και τα παιδιά τους χειροκροτούν τους εργαζόμενους της υγειονομικής περίθαλψης

Κατά τη διάρκεια μιας ξεχωριστής τηλεοπτικής εκπομπής του BBC.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μέλη της βασιλικής οικογένειας αφιερώνουν λίγο χρόνο για να επισημάνουν την ακούραστη προσπάθεια των εργαζομένων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια του κορωνοϊού. Κατά τη διάρκεια μιας ξεχωριστής προβολής του BBC, Big Night In, ο πρίγκιπας William, η δούκισσα Kate και τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπας Louis, συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να τιμήσουν τους εργαζόμενους της υγειονομικής περίθαλψης.

Στο σύντομο βίντεο, η πενταμελής οικογένεια φαίνεται να βγαίνει από το σπίτι της για να ενωθεί με το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα ευχαριστήριο χειροκρότημα προς τους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα Camilla εμφανίστηκαν με τη σειρά τους στην τηλεοπτική εκπομπή, καθώς στέκονταν μπροστά από την κατοικία τους στο Birkhall στη Σκοτία και χειροκροτούσαν τους μαχητές της πρώτης γραμμής.

Κατά τη διάρκεια των σύντομων εμφανίσεων τους, όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φορούσαν διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, που είναι και το επίσημο χρώμα του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ