Η Beyoncé δωρίζει $6 εκατομμύρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

H pop star θα υποστηρίξει εγκαταστάσεις υγείας και τράπεζες τροφίμων σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Βeyoncé αποφάσισε να συμβάλει στη μάχη κατά του κορωνοϊού μέσα από την φιλανθρωπική πρωτοβουλία της, BeyGOOD. Σε συνεργασία με τον CEO του Twitter Jack Dorsey, πρόκειται να δωρίσει $6 εκατομμύρια για να βοηθήσει πληθώρα οργανώσεων στις ΗΠΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι παραλήπτες της δωρεάς αυτής θα είναι εγκαταστάσεις υγείας που υποστηρίζονται από το UCLA, το United Memorial Medical Center (ιδιαίτερα στη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, τη Νέα Ορλεάνη και το Ντιτρόιτ), το United Memorial Medical Center, το Bread of Life, το Mathew 25 και άλλα. Εξαιτίας του κορωνοϊού, έχουν δημιουργηθεί πολλές ομάδες που βοηθούν τις μικρές επιχειρήσεις, την επιστημονική έρευνα και συμβάλλουν στην ευημερία των παιδιών - τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Η δωρεά της pop star ωστόσο, επικεντρώνεται σε κοινότητες σε μητροπόλεις που έχουν πληγεί ιδιαίτερα.

"Στις μεγάλες πόλεις μας, οι Αφροαμερικανοί απαρτίζουν έναν δυσανάλογο αριθμό εργαζομένων στα απαραίτητα για αυτήν την περίοδο επαγγέλματα και θα χρειαστούν ψυχική υποστήριξη και προσωπική φροντίδα, συμπεριλαμβανομένων τεστ για τον κορωνοϊό και ιατρικών υπηρεσιών και τροφίμων, τόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης όσο και μετά από αυτήν", αναφέρει η δήλωση των εκπροσώπων της Beyoncé.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ