Η Meghan Markle έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το "διαζύγιο" με το παλάτι

Πρόκειται για τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν μετά το Megxit.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών εξαιτίας της οριστικής ρήξης με το παλάτι, για την οποία πολλοί τη θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνη. Η δούκισσα του Sussex βρίσκεται στον Καναδά ενώ ο σύζυγός της Harry, αφού διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του "διαζυγίου" με τη βασιλική οικογένεια, πρόκειται να ταξιδέψει προκειμένου να είναι μαζί της. 

Η Μeghan έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά από μέρες, μια εμφάνιση που έδειξε αφενός ότι δεν έχει σκοπό να κρυφτεί και αφετέρου, ότι σκοπεύει όντως να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο, ακόμα και χωρίς τη στήριξη του στέμματος. 

Look who we had tea with today! The Duchess of Sussex, Meghan Markle, visited us today to discuss issues affecting women in the community. 💜

Posted by Downtown Eastside Women's Centre on Tuesday, January 14, 2020

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε στο Downtown Eastsite Women's Centre, το οποίο καλύπτει βασικές ανάγκες γυναικών και παιδιών που το έχουν ανάγκη. Το κέντρο μοιράστηκε μία φωτογραφία της ομάδας του με τη Meghan Markle στο Facebook, ενημερώνοντας για την επίσκεψη της δούκισσας καθώς και για τα θέματα που συζητήθηκαν. 

Λίγο νωρίτερα είχε απαθανατιστεί να επιβιβάζεται σε υδροπλάνο στο λιμάνι της Victoria με ένα πολύ κομψό, χειμερινό σύνολο. Χαμογελαστή και φορώντας ένα χοντρό Barbour παρκά και ψηλές μπότες, προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους διακριτικά, και στη συνέχεια έφυγε κατευθυνόμενη προς τo Βανκούβερ, όπου τελικά επισκέφθηκε το Downtown Eastsite Women's Centre.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ