Η μητέρα της Meghan Markle την ενέπνευσε να ασχοληθεί με το φιλανθρωπικό έργο

"Η μαμά της διασφάλιζε ότι πάντα θα έδιναν πίσω" είπε μια πηγή σχετικά με την ανατροφή της δούκισσας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το πάθος της Meghan Markle για τη φιλανθρωπία, έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Και σε αυτό έπαιξε ρόλο η ανατροφή της. Σύμφωνα με το People, η μητέρα της Meghan, Doria Ragland, καλλιέργησε στην κόρη της από νωρίς το αίσθημα της προσφοράς και μάλιστα το ενίσχυσε στη μεταβατική περίοδο όπου βρίσκεται, ως τέως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

"Η Meghan δεν είχε πολλά σαν παιδί, αλλά η μητέρα της φρόντιζε να δίνουν πάντα πίσω" σχολίασε η πηγή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ragland βρίσκεται πίσω από την απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan να στηρίξουν το Project Angel Food στο Λος Άντζελες, μέσα από το όποιο το ζευγάρι φροντίζει να παραδίδονται γεύματα στους αρρώστους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

"[Η Meghan] είπε ότι ήθελε να κάνει κάτι για να προσφέρει το Πάσχα και μιλούσε με τη μαμά της και αυτή της είπε ότι το Project Angel Food χρειάζεται βοήθεια και η Meghan είπε," Ναι, τέλεια", σχολίασε ο διευθυντής του Project Angel Φαγητό, Richard Ayoub.

Από τότε που εγκαταστάθηκαν οι Sussexes στο Λος Άντζελες στα τέλη του περασμένου μήνα, το ζευγάρι έχει επικεντρωθεί στο να περνάει χρόνο μαζί ως οικογένεια με τον μικρό γιο τους, τον Archie Mountbatten-Windsor, και να βγαίνει έξω από το σπίτι του μόνο για να συμμετέχει σε φιλανθρωπικές εργασίες.

"Η μητέρα μου με μεγάλωσε για να γίνω πολίτης του κόσμου, με τα μάτια ανοιχτά συχνά σε σκληρές πραγματικότητες", είχε γράψει στο παρελθόν η Meghan στο πλέον ανενεργό blog της, The Tig (σύμφωνα με το People). "Και οι δύο γονείς μου δεν προέρχονταν από πλούσιες οικογένειες, έτσι έκαναν την επιλογή να δώσουν πολλά - από γαλοπούλες για τα  καταφύγια άστεγων στην Ημέρα των Ευχαριστιών και παράδοση γευμάτων σε ασθενείς μέχρι μικρές χειρονομίες αγάπης σε όσους τις είχαν ανάγκη - είτε πρόκειται για μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο, είτε για να δείξουν ότι όλα θα πάνε καλά".