Η Lea Michele μόλις επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Zandy Reich.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Lea Michele είναι έγκυος. Η ηθοποιός σύμφωνα με το αμερικανικό People περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Zandy Reich. "Πάντα ήθελαν να γίνουν γονείς" ανέφερε το εν λόγω ρεπορτάζ. 

Μέχρι πρότινος το ζευγάρι δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη φήμη, αλλά τώρα η Michele έκανε ένα post που έκανε την είδηση "Instagram official". Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της, στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά γράφοντας στη λεζάντα "Τόσο ευγνώμων", αποσπώντας χιλιάδες likes και σχόλια. 

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2017 ενώ τον Απρίλιο του 2018 αρραβωνιάστηκαν. Η Michele μιλώντας στο περιοδικό Health τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε πει πως απολαμβάνει ιδιαίτερα το γάμο της με τον Reich. "Γνωριστήκαμε στην ίδια φάση, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Το να πορευόμαστε μαζί τώρα είναι απίστευτο".

Επιπλέον στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει για την επιθυμία της να κάνει μεγάλη οικογένεια. Όταν ρωτήθηκε για το πού ελπίζει να βρίσκεται σε πέντε χρόνια από τώρα είπε "Ελπίζω να είμαι μητέρα και να έχω και 10 παιδιά –αν είναι δυνατό φυσικά να γεννήσω τόσα πολλά! Ενθουσιάζομαι στην ιδέα της μητρότητας. Θέλω επίσης να συνεχίσω τη δισκογραφία και ελπίζω να επιστρέψω στο Broadway. Επιπλέον θα ήθελα να παραμείνω αφεντικό του εαυτού μου, με την έννοια ότι προτιμώ εγώ να δημιουργώ content για μένα στην τηλεόραση, να γράφω ρόλους και να βρίσκω projects που μου ταιριάζουν."