Οι τελευταίες εμφανίσεις της Kate Middleton έχουν κάτι κοινό

Τα ρούχα που φόρεσε αυτές τις μέρες δεν είναι καθόλου τυχαία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τον τελευταίο καιρό η Kate Middleton εμφανίζεται σε διαδικτυακές συναντήσεις προσπαθώντας να περάσει τα δικά της μηνύματα και να στηρίξει τη μάχη κατά της πανδημίας που πλήττει τη Μεγάλη Βρετανία και όλο τον πλανήτη. Όπως απαιτούν οι περιστάσεις, η μέλλουσα βασίλισσα κρατάει χαμηλούς τόνους και επιλέγει looks με πολύ κομψό χαρακτήρα, τα οποία όμως δεν προκαλούν και κρύβουν και ένα μήνυμα.

 Όταν όλη η οικογένεια χειροκρότησε το ιατρικό προσωπικό της Βρετανίας και όλους όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή για να μην λείψει σε κανέναν τίποτα, η Kate φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα σε μπλε-μοβ και διακριτικό φλοράλ. Το εν λόγω φόρεμα ανήκει στο βρετανικό label Ghost. 

Στη video κλήση που έκανε με μια γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί της εν μέσω πανδημίας, επέλεξε και πάλι αποχρώσεις του μπλε. Αυτή τη φορά προτίμησε ένα γαλάζιο πουλόβερ του brand Tabitha Webb αλλά και διακριτικά σκουλαρίκια Danielle Draper. 

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Kate Middleton έχουν κάτι κοινό

Στη συνομιλία της με τις μαίες του Kingston Hospital εμφανίστηκε πάλι με φόρεμα, σε γαλάζια απόχρωση και λευκό φλοράλ από το brand Boden. Είναι κρουαζέ και φυσικά κατάφερε να γίνει αμέσως sold out, όπως γίνεται με όλα τα οικονομικά κομμάτια που φοράει η δούκισσα (αυτό κόστιζε περίπου 120 ευρώ). 

Όλα τα παραπάνω έχουν ένα κοινό. Εκτός από το ότι είναι οικονομικά και ανήκουν σε brands που απευθύνονται στον μέσο καταναλωτή, είναι στις αποχρώσεις του μπλε. Η επιλογή της δούκισσας δεν είναι τυχαία. Το μπλε είναι ένα χρώμα που στη συνείδηση του κόσμου είναι συνυφασμένο με τον ουρανό και τη θάλασσα. Συνδέεται λοιπόν με το βάθος και την σταθερότητα. Συμβολίζει την εμπιστοσύνη, τη σοφία, την αυτοπεποίθηση και την αλήθεια. Θεωρείται ότι επιβραδύνει την μεταβολισμό και προκαλεί ένα εφέ ηρεμίας και γαλήνης. Σε μια τέτοια εποχή αβεβαιότητας λοιπόν, αντιλαμβάνεται κανείς πως η επιλογή της έγινε για πολύ συγκεκριμένο λόγο.