Χώρισαν η Cara Delevingne και η Ashley Benson

"Η σχέση τους έκανε τον κύκλο της".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η Cara Delevingne και η Ashley Benson χώρισαν στις αρχές του προηγούμενου μήνα, με αποτέλεσμα να περνούν την καραντίνα χώρια. Η Delevingne μάλιστα περνά χρόνο με τις φίλες της, συμπεριλαμβανομένων των αδερφών της Margaret και Rainey Qualley, και της Kaia Gerber.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η Cara και η Ashley είχαν πάντα τα πάνω και τα κάτω τους αλλά τώρα τελείωσε", είπε πηγή από το στενό φιλικό τους περιβάλλον. "Η σχέση τους έκανε τον κύκλο της". Καμία από τις δύο, ωστόσο, δεν έχει απαντήσει στις φήμες περί χωρισμού. 

Celebrity Cara Ashley

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους φήμες έχουν κυκλοφορήσει για το ζευγάρι. Πέρυσι το Δεκέμβριο, ένα μυστήριο tweet δημοσιεύθηκε από το λογαριασμό της Cara στο Twitter, το οποίο έγραφε "Εγώ και η Ashley χωρίσαμε". Πολύ γρήγορα το tweet διαγράφηκε, κάτι που έκανε τους ακόλουθούς της να πιστεύουν πως ο λογαριασμός της έπεσε στα χέρια hackers. 

H Delevingne και η Benson είναι μαζί τουλάχιστον από το 2018, τη χρονιά δηλαδή που ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε να φιλιούνται στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ