Η δούκισσα του Sussex ξεκίνησε ήδη να δουλεύει στο Βανκούβερ

Η Meghan Markle επισκέφτηκε δύο μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η δούκισσα του Sussex ξεκίνησε ήδη να εργάζεται στο Βανκούβερ, όπου βρίσκεται μόλις μερικές ημέρες. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν πριν από μερικές ημέρες την παραίτησή τους από τα βασιλικά αξιώματα και την επιθυμία τους να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και βόρειας Αμερικής. 

Παρόλο που η Meghan ξεκίνησε την καινούργια της ζωή στον Καναδά εδώ και λίγες ημέρες, είχε χρόνο να επισκεφτεί δύο γυναικείες οργανώσεις. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο κέντρο γυναικών Downton Eastside στο Βανκούβερ χθες (15 Ιανουαρίου), η δούκισσα μίλησε στις εργαζομένες και τα μέλη της οργάνωσης για τις γυναίκες στην περιοχή και τα θέματα που αντιμετωπίζουν. Ήταν ντυμένη casual, με τζιν, flat μπότες και πλεκτό jumper - μια έντονη αντίθεση με τις πιο επίσημες εμφανίσεις του παρελθόντος. 

Η Meghan φωτογραφήθηκε με άλλες 8 γυναίκες και ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή. "Κοιτάξτε με ποια ήπιαμε τσάι σήμερα. Η δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, μας επισκέφτηκε σήμερα για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τη γυναικεία κοινότητα" έγραφε το caption.

Look who we had tea with today! The Duchess of Sussex, Meghan Markle, visited us today to discuss issues affecting women in the community. 💜

Posted by Downtown Eastside Women's Centre on Tuesday, January 14, 2020

Στη συνέχεια, η δούκισσα επισκέφτηκε μια άλλη οργάνωση  Justice for Girls. "Χθες, η δούκισσα του Sussex, Meghan Markle μάς επισκέφθηκε για να συζητήσουμε την κλιματική δικαιοσύνη για τα κορίτσια και τα δικαιώματα των αυτόχθονων λαών. Ήταν σπουδαίο να μιλήσουμε για τη σημασία μιας ολιστικής προσέγγισης στην κοινωνική δικαιοσύνη και της δύναμης της ηγεσίας των νέων γυναικών".