Η αντίδραση της πρώην του πρίγκιπα Harry στην παραίτηση του βασιλικού ζεύγους

Η Cressida Bonas υποστηρίζει πως θέλει να διατηρήσει τη σιωπή της από σεβασμό απέναντι στο ζευγάρι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Cressida Bonas, η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry δήλωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει την παραίτηση του βασιλικού ζεύγους και τις αντιδράσεις που αυτή επέφερε. Η απόφασή της να διατηρήσει τη σιωπή της πηγάζει από το αίσθημα σεβασμού που νιώθει απέναντι στον πρώην της, στο γάμο του οποίου παρευρέθηκε το Μάιο του 2018.

Η αντίδραση της πρώην του πρίγκιπα Harry στην παραίτηση του βασιλικού ζεύγους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν θα έπαιρνα θέση σε αυτό γιατί θα γινόταν πρωτοσέλιδο. Θέλω να μιλάω για τη δουλειά μου", είπε η Bonas στο ES Magazine. "Και επίσης λόγω σεβασμού. Πώς πάει αυτή η φράση; Πώς θα ένιωθα αν ήταν ο άλλος στη θέση μου και ήταν ο πρώην μου που μιλούσε για εμένα; Η σχέση μας μοιάζει να είναι πολύ παλιά, και όταν κάποιος αναφέρεται σε αυτή μου φαίνεται περίεργο γιατί είμαι τελείως διαφορετική τώρα-Παντρεύομαι, έχω μάθει πολλά. Έχω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ωριμάζω", είπε.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ITV White House Farm παρόλο που είναι αρραβωνιασμένη με τον κτηματομεσίτη Harry Wentworth-Stanley, ακόμα δέχεται ερωτήσεις για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry, η οποία τελείωσε πριν 6 χρόνια.

"Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ταμπέλες, από όπου και να έχουν προκύψει", λέει η ίδια. "Τα εμπόδια για εμένα έρχονται όταν προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και ο κόσμος θέλει να με ρωτήσει για εκείνον. Δουλεύω πολύ σκληρά και αγαπώ αυτό που κάνω -απλά θέλω να συνεχίσω. Αλλά εξακολουθεί να είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω. Είναι αυτό που είναι. Ο κόσμος μάλλον θα με ρωτάει για αυτό για πάντα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ