Η Demi Lovato μόλις επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση

Το ζευγάρι μόλις έγινε Instagram official.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Demi Lovato έχει έναν καινούριο άνδρα στη ζωή της, τον πρωταγωνιστή της σειράς The Young and the Restless, Max Ehrich. Οι φήμες έλεγαν πως οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον περασμένο Μάρτιο και από τότε έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σχέση τους ωστόσο επιβεβαιώθηκε μόλις τώρα. H Demi Lovato ανέβασε ένα βίντεο, μέρος του video clip του νέου τραγουδιού της Ariana Grande και του Justin Bieber "Stuck with U". Κατά τη διάρκεια του κλιπ, οι δυο τους χορεύουν και φιλιούνται αρκετές φορές, επιβεβαιώνοντας τελικά τις φήμες περί σχέσης. "Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω πάρει μέρος σε κάτι τόσο ιδιαίτερο αυτή τη στιγμή. Για την ακρίβεια είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενη, αν δεν το βλέπετε", έγραψε στη λεζάντα. 

"Στον Max αρέσει πολύ η μουσική και η υγεία, και δεν του αρέσει να πηγαίνει σε party. Έχει καλή επιρροή στη Demi, και έχουν πολλά κοινά", είπε μια πηγή στο Ε!News. "Είναι πολύ φρέσκια σχέση, αλλά θα δουν πού θα βγάλει". 

Μια άλλη πηγή, σύμφωνα με το Us Weekly, τόνισε πόσο καλά πηγαίνει η σχέση τους. "Ο Max σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Demi μετά το πέρας της πανδημίας και οι οικογένειές τους δεν πρόκειται να εκπλαγούν με αυτό. Πιστεύουν ότι θα είναι ένα ωραίο ζευγάρι", είπε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ