Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank προσφέρουν εθελοντική βοήθεια στο Salvation Army

Το βασιλικό ζεύγος "άδραξε την ευκαιρία" να στηρίξει τους πληγέντες του COVID-19

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία ακολουθεί τα βήματα άλλων μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους πληγέντες εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η πριγκίπισσα μοιράστηκε την εμπειρία της ως εθελόντρια στο Salvation Army, όπου βοήθησε στην προετοιμασία γευμάτων. "Από το 1865 ο Στρατός Σωτηρίας είναι εδώ με ανοιχτές πόρτες, βοηθώντας τόσους πολλούς ανθρώπους. Τα τελευταία χρόνια έχω δει από πρώτο χέρι την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους, οπότε όταν κάλεσαν τον Jack και εμένα στο νεοσύστατο κέντρο τους για να συσκευάσουμε γεύματα, αδράξαμε την ευκαιρία", έγραψε η Ευγενία.

Στις φωτογραφίες, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank εμφανίζονται να ετοιμάζουν πακέτα με φαγητό, φορώντας τα χαρακτηριστικά γιλέκα του Salvation Army.

Η Ευγενία δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που προσφέρει εθελοντική βοήθεια εν μέσω της πανδημίας. Ο πρίγκιπας William και η Kate εγκαινίασαν μια νέα πρωτοβουλία σχετικά με την ψυχική υγεία - Our Frontline - ενώ ο πρίγκιπας Harry και η Meghan βοήθησαν στην παράδοση τροφίμων στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ