Πώς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle συνεχίζουν να προσφέρουν στον κόσμο

Το ζευγάρι εντείνει τη φιλανθρωπική του δράση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι υπέρμαχοι της προσφοράς και οι δυο τους επιδεικνύουν έντονη φιλανθρωπική δράση. Μετά την παραίτηση όμως από τα βασιλικά τους καθήκοντα και το ξεκίνημα μιας νέας ζωής, το ζευγάρι ασχολείται περισσότερο από ποτέ με το κοινό καλό.

Μετά την αποχώρησή τους ως senior μέλη της βασιλικής οικογένειας, τον Μάρτιο, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex συνέχισαν να χρησιμοποιούν την αναγνωρισιμότητα και τις πλατφόρμες τους για να ευαισθητοποιήσουν το ευρύ κοινό να στηρίξει τις κοινότητες που έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Πρόσφατα, ο Harry και η Meghan ένωσαν τις δυνάμεις τους με την οργάνωση Project Angel Food στο Λος Άντζελες όπου παρέδωσαν οι ίδιοι προσωπικά δωρεάν γεύματα σε άρρωστους ανθρώπους που είναι περισσότερο ευάλωτοι στον Covid-19.

Ασχέτως με το αν είναι ή όχι μέλη της βασιλικής οικογένειας, φαίνεται ότι οι προθέσεις των Harry και Meghan είναι να συνεισφέρουν για το κοινό καλό και να στηρίξουν λιγότερο προνομιούχες ομάδες. Παρακάτω, εν συντομία όλα όσα έχουν κάνει μεταβαίνοντας στο νέο τρόπο ζωής τους:

1. Το πρώτο project της δούκισσας του Sussex μετά την παραίτησή της από τα βασιλικά της καθήκοντα ήταν ο ρόλος της ως αφηγήτρια στο καινούργιο ντοκιμαντέρ της Disney, Elephant. Η ταινία - στην οποία συμμετείχε η Markle για να υποστηρίξει την οργάνωση προστασίας ελεφάντων Elephants Without Borders, με έδρα τη Μποτσουάνα - ακολουθεί το ετήσιο ταξίδι ενός κοπαδιού ελεφάντων που ταξιδεύει στην έρημο Καλαχάρι της Αφρικής αναζητώντας νερό.

2. Έθεσαν σε λειτουργία το νέο τους Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, Archewell.

3. Χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα τους για να συμβάλλουν στην ανακούφιση όσων έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

4. Δώρισαν $100.000 στην οργάνωση Feeding Britain, η οποία προσφέρει τρόφιμα και γεύματα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία. Η δωρεά αυτή προέρχεται από το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την τηλεοπτική μετάδοση του γάμου τους το 2018.

5. Ο πρίγκιπας Harry διοργάνωσε ένα Zoom Call, υποστηρίζοντας την οργάνωση WellChild και η Meghan έδωσε το βήμα στις γυναίκες του Hubb Community Kitchen.