Η Kate Middleton φόρεσε την αγαπημένη casual τάση της σεζόν

Η δούκισσα επέλεξε ένα κομμάτι που ήδη έχει φορεθεί κατά κόρον από τις γυναίκες της μόδας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kate Middleton κατά την περίοδο του lockdown είναι ιδιαίτερα δραστήρια και προσπαθεί, με κάθε τρόπο, να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη. Οι εμφανίσεις της σε διάφορα Zoom calls αποδεικνύουν την ευαισθησία της για σημαντικά ζητήματα, ενώ όλοι μιλούν και για τις ενδυματολογικές της επιλογές, που πιθανόν δεν έγιναν τυχαία, αλλά έχουν στόχο να περάσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, μέσα από τη χρωματική τους παλέτα. 

Αυτή τη φορά λοιπόν η δούκισσα προτίμησε το λευκό, που εκφράζει μεταξύ άλλων, το φως, την αθωότητα και την καλοσύνη. Σε ένα meeting που έκανε για την πρώτη επέτειο του Shout85258, μιας γραμμής υποστήριξης για ζητήματα ψυχικής υγείας, φόρεσε μία λευκή ζακέτα σαν τοπ. 

Πιο συγκεκριμένα η Kate εμφανίστηκε με μία κοντομάνικη ζακέτα με scalloped τελείωμα, την οποία φόρεσε αντί για τοπ. Πρόκειται για μια μεγάλη τάση που ξεκίνησε από το περασμένο φθινόπωρο και έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities και γυναίκες της μόδας. Το εν λόγω cardigan φέρει την υπογραφή του γαλλικού label Sandro και είναι μία επιλογή που θα μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε γυναίκα. Αυτό άλλωστε προσπαθεί να πετύχει και η Kate Middleton το τελευταίο διάστημα, να φοράει ρούχα που της χαρίζουν ένα "προσγειωμένο" προφίλ, χωρίς στιλιστικές υπερβολές και ακρότητες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ