Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge υποστηρίζουν την καμπάνια #MentalHealthMinute

Μαζί με stars όπως η Dua Lipa και ο David Tennant.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ένωσαν τις δυνάμεις τους με διάφορους stars σε μια νέα πρωτοβουλία για την υποστήριξη της Εβδομάδας Ενημέρωσης Ψυχικής Υγείας.

Το βασιλικό ζεύγος προσκάλεσαν τον ποδοσφαιριστή  Harry Kane, την τραγουδίστρια Dua Lipa, τον μποξέρ Anthony Joshua και τον ηθοποιό David Tennant - μεταξύ άλλων - για να εμφανιστούν στην καμπάνια του φιλανθρωπικού οργανισμού τους, Heads Together.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton βοήθησαν ώστε να ξεκινήσει η εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία, προωθώντας την καμπάνια #MentalHealthMinute, η οποία συνέδεσε πάνω από 20 εκατομμύρια ακροατές στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του ραδιοφώνου στις 18 Μαΐου, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα να μιλήσουν γι' αυτά.

Σε ένα βίντεο που προωθεί την καμπάνια, ο πρίγκιπας William εξήγησε: "Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Και μερικές φορές το να μιλάς για το πώς νιώθεις μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Λοιπόν τώρα, ας ενωθούμε μαζί σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και να επικοινωνήσουμε με κάποιον".