Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton συμμετείχαν σε μια παρτίδα bingo

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge σε μια ακόμα διασκεδαστική ενέργεια μέσω Zoom.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνουν αφοσιωμένοι στα θέματα που τους αφορούν όσο καιρό ο κόσμος βρισκόταν σε lockdown. Μπορεί για πολλούς οι κλήσεις μέσω Zoom να είχαν κάποιους περιορισμούς, όμως ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge φαίνεται ότι τις χρησιμοποίησαν με κάθε πιθανό τρόπο. 

Κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνάντησης με εργαζόμενους σε ένα σπίτι φροντίδας στην Ουαλία, ο πρίγκιπας William και η Kate συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι μπίνγκο με τους κατοίκους του Shire Hall Care Home στο Κάρντιφ. Ο δούκας και η δούκισσα ανέλαβαν πλήρως τους ρόλους τους και φαίνεται ότι το διασκέδασαν. "Η Catherine θα διαλέξει την πρώτη μπάλα", ανακοίνωσε ο William, καθώς γύρισε ένα κόκκινο κλουβί, το οποίο είχε παραδοθεί στο σπίτι τους στο Anmer Hall στο Norfolk. 

Μετά το παιχνίδι, ο William και η Kate συνομίλησαν επίσης με μέλη της ομάδας φροντίδας, το οποίο είναι μέρος ενός οικογενειακού δικτύου 19 κατοικιών σε όλη την Αγγλία και την Ουαλία, σχετικά με τον αντίκτυπο του COVID-19 και τις προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει από τότε που η χώρα τέθηκε σε lockdown. Στο τέλος, ο William συνομίλησε με κάποιους ηλικιωμένους και αστειεύτηκε λέγοντας "Θα πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και αντίο σε όλους και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε λίγο καλύτερα στο bingo την επόμενη φορά!".