Η Ashley Graham μόλις γέννησε

Το super model έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Ashley Graham γέννησε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όπως είχε γίνει γνωστό τον Αύγουστο του 2019 το super model και ο σύντροφός της Justin Ervin περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε ένα story αναφέροντας ότι γέννησε το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξή του. 

Η Ashley Graham μόλις γέννησε

Είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού που γνωρίστηκε το 2010 και γιόρτασε την επέτειό του ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της Ashley το περασμένο καλοκαίρι. Στην εκπομπή της Ellen DeGeneres μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι περιμένει αγόρι και ήταν πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. "Θα κάνω αγόρι! Θα είμαι η μαμά ενός αγοριού".

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Ashley Graham δεν δίστασε να μιλήσει για τις αλλαγές που είδε στο σώμα της αλλά και τις ανασφάλειες που αντιμετώπισε εξαιτίας αυτών. Παράλληλα φωτογραφήθηκε για την καμπάνια της σειράς μαγιό που υπογράφει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη προκειμένου να ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες, ενώ σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να κάνει εξαντλητικές δίαιτες αλλά θα χάσει τα κιλά που έχει πάρει με τους δικούς της ρυθμούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ