Η Rihanna παίρνει θέση για τη δολοφονία του George Floyd

H τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα post στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολλοί επώνυμοι έχουν πάρει θέση σχετικά με τη δολοφονία του George Floyd απαιτώντας δικαιοσύνη στα social media, ενώ οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται σε όλη την Αμερική. 

Η Rihanna μοιράστηκε τη φωτογραφία του Floyd στο Instagram εκφράζοντας τη θλίψη της για το γεγονός. "Τις τελευταίες μέρες είναι τεράστια η θλίψη, ο θυμός και η στεναχώρια. Το να βλέπω το λαό μου να δολοφονείται και να λυγίζει μέρα με τη μέρα δημιουργεί ένα βάρος στην καρδιά μου."

Συνέχισε λέγοντας πως "Στο σημείο που μένω μακριά από τα social για να μην ακούσω την αγωνία στη φωνή του George Floyd που ικέτευε ξανά και ξανά για τη ζωή του. Το βλέμμα ευχαρίστησης και χαράς στο πρόσωπο του δολοφόνου του Derek Chauvin με στοιχειώνει."

Η τραγουδίστρια τελειώνοντας είπε πως δεν μπορεί να ξεπεράσει την εικόνα του ασθενοφόρου που φτάνει. "Ο έλεγχος του σφυγμού του έγινε χωρίς να αφαιρέσει το γόνατό του. Είναι αυτό φυσιολογικό; Αν η δολοφονία είναι η κατάλληλη ποινή για τα "ναρκωτικά" ή για την "αντίσταση κατά της αρχής" τότε ποια είναι η ποινή για την ίδια τη δολοφονία;" 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ