Η Kylie Jenner απάντησε στο Forbes

"Δεν ζήτησα κανέναν τίτλο ούτε προσπάθησα να πω ψέμματα."

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kylie Jenner δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητες τις κατηγορίες του Forbes. Μία ανάλυση που δημοσιεύτηκε αναφέρει πως η μικρότερη της οικογένειας Kardashian-Jenner δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος και ίσως να μην ήταν και ποτέ. Μάλιστα κατηγορεί ευθέως την ίδια και την οικογένειά της για παραποιημένα στοιχεία και ενέργειες που δημιούργησαν την εντύπωση πως η εταιρεία Kylie Cosmetics έχει πολύ μεγαλύτερη αξία, από ότι αποδείχθηκε μέσω των εγγράφων της εξαγοράς της από την Coty. 

"Δεν ζήτησα κανέναν τίτλο, ούτε προσπάθησα να πω ψέμματα ΠΟΤΕ. Τέλος" έγραψε στο twitter για να υποστηρίξει τη θέση της. 

Στη συνέχεια κατηγόρησε το Forbes και ψευδείς ειδήσεις λέγοντας πως το περιοδικό απλώς υπέθεσε ότι η ίδια και οι συνεργάτες της παραποίησαν τα στοιχεία από τους φόρους της.

Τελειώνοντας, και αφού δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια για το ότι ασχολείται με κάτι τέτοιο ειδικά αυτή την περίοδο, μοιράστηκε ένα tweet που έλεγε "Μπορώ να φτιάξω μια λίστα με 100 πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία από το πόσα χρήματα έχω."

Μέσα σε όλα δεν παρέλειψε να αναφέρει πως νιώθει ευλογημένη με όλα όσα έχει και ότι είναι πολύ καλά με την κόρη και την επιτυχημένη επιχείρησή της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ