Η Kylie Jenner παραδέχεται ότι φοβάται για την κόρη της εν μέσω της φυλετικής αναταραχής στην Αμερική

"Φοβάμαι για την κόρη μου και ελπίζω για ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη".

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kylie Jenner αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για το τι σημαίνει για εκείνη φυλετικός ρατσισμός, καθώς εκατομμύρια διαδηλωτές ζητούν δικαιοσύνη για το θάνατο του George Floyd. Η Jenner παραδέχτηκε πως φοβάται για την 2χρονη κόρη της, Stormi Webster, αλλά και για το μέλλον της λόγω της φυλετικής αναταραχής στην Αμερική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Από τότε που παρακολούθησα το πιο στενάχωρο βίντεο, το οποίο έδειχνε το φόνο του George Floyd νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, δεν έχω καταφέρει να βγάλω το πρόσωπο και τα λόγια του από το μυαλό μου. Δεν θα νιώσω ποτέ προσωπικά τον πόνο και το φόβο που πολλοί μαύροι άνθρωποι σε όλην τη χώρα νιώθουν κάθε μέρα αλλά ξέρω ότι κανείς δεν θα πρέπει να ζει μέσα στο φόβο και ότι κανείς δεν αξίζει ένα θάνατο σαν και αυτό του George Floyd και άλλων", έγραψε. "Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε αργήσει πολύ να μιλήσουμε. Αυτήν την στιγμή είμαστε αντιμέτωποι με δύο τρομακτικές πανδημίες στη χώρα μας και δεν μπορούμε να καθόμαστε και να αγνοούμε πως ο ρατσισμός είναι μία από αυτές". 

Η Jenner συνέχισε εκφράζοντας τις ελπίδες της για ένα καλύτερο μέλλον για την Stormi, της οποίας την κηδεμονία έχει μαζί με τον rapper Travis Scott. "Φοβάμαι για την κόρη μου και ελπίζω για ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη. Η καρδιά μου πονάει όταν σκέφτομαι την οικογένεια και τους φίλους του George Floyd. Συνεχίστε να κάνετε share, να παρακολουθείτε και να μιλάτε, γιατί είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να συνεργαστούμε για να φέρουμε την αλλαγή. Rest In Peace, George Floyd".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ