Η Ashley Graham φωτογραφήθηκε από τον σύζυγό της

Για το εξώφυλλο του Harper's BAZAAR UK.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχοντας ποζάρει τρεις φορές στο εξώφυλλο του Harper's BAZAAR UK, η Ashley Graham αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες. Τώρα, φιλοξενείται ξανά στο βρετανικό περιοδικό, μέσα από μία άκρως προσωπική φωτογράφιση που έγινε από τον σύζυγό της εν μέσω lockdown και μιλάει για την εμπειρία της με το μωρό αλλά και τους σημαντικότερους σταθμούς στη ζωή της. 

Μετά τη γέννηση του μωρού της τον Ιανουάριο, το supermodel είχε επιλέξει να παραχωρήσει συνέντευξη και να φωτογραφηθεί για το βρετανικό περιοδικό. Με την πανδημία του κορωνοϊού όμως, η Graham και η οικογένειά της άφησαν πίσω τους τη Νέα Υόρκη για να περάσουν την καραντίνα στη Νεμπράσκα, όπου μεγάλωσε η ίδια. Αντί να ακυρωθεί όμως η φωτογράφιση, η ομάδα του περιοδικού ζήτησε από τον σύζυγό της Graham, τον κινηματογραφιστή Justin Ervin, αν θα μπορούσε να τραβήξει ο ίδιος τις φωτογραφίες.

Η φωτογράφιση ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο μέρες μέσα - ανάμεσα σε λιβάδια και απομονωμένες πόλεις κοντά στο σπίτι της μητέρας της - και αυτές οι οικείες φωτογραφίες της Graham και του μωρού της Isaac, μαζί με τις αναμνήσεις της για τους τελευταίους μήνες, αποτελούν απόδειξη της οικογενειακής αγάπης, της χαράς και της ομορφιάς που μπορεί να βρεθεί ακόμη και σε μια άνευ προηγουμένου κρίση.