Η Rihanna σταμάτησε την παραγωγή στα brand της

Τα Fenty Beauty, Savage x Fenty και Fenty έκαναν μια παύση στην παραγωγή τους για να υποστηρίξουν το κίνημα Black Lives Matter.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Rihanna έχει σταματήσει την παραγωγή στις τρία προσοδοφόρα brand της - την εταιρεία καλλυντικών Fenty Beauty, τη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty και τη luxury line Fenty - ως απάντηση στις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες που απαιτούν δικαιοσύνη για τον George Floyd και θύματα της αστυνομικής βίας στην Αμερική.

Η pop star ανακοίνωσε ότι η ίδια και οι επιχειρήσεις της θα συμμετάσχουν στο Blackout Tuesday, μια digital εκστρατεία που ενθαρρύνει το κοινό να σταματήσει να δημοσιεύει προσωπικό περιεχόμενο και αντ 'αυτού να εκπαιδεύεται στο κίνημα του Black Lives Matter, να ενισχύει τις "μαύρες φωνές" και να υποστηρίζει τα "black brands". Σκοπός της εκστρατείας δεν είναι μόνο η συνεχής ευαισθητοποίηση για τον άδικο φόνο του Floyd, αλλά και να αναδείξει τη δύναμη του "μαύρου δολαρίου" και πώς οι μαύροι Αμερικανοί έχουν ζωτική δύναμη στην οικονομία της χώρας.

Κάθε επιχείρηση της Rihanna δημοσίευσε αντίστοιχα posts στις σελίδες των κοινωνικών μέσων εξηγώντας τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης. Κάθε brand εμφανίζει μόνο ένα μήνυμα που ζητά την αναγνώριση και την υποστήριξη του κινήματος Black Lives Matter.