Η Jennifer Aniston δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για τη μάχη κατά του ρατσισμού

"Είναι ευθύνη μας να κάνουμε θόρυβο".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δείχνουν την υποστήριξή τους στο Black Lives Matter με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από την υπογραφή ψηφισμάτων έως τη συμμετοχή σε διαμαρτυρίες και τις δωρεές χρημάτων. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Χόλιγουντ έχουν δείξει τη στήριξή τους, χρησιμοποιώντας την οικονομική τους ευχέρεια και τις πλατφόρμες τους για να υποστηρίξουν την έκκληση για αλλαγή.

Η Jennifer Aniston έρχεται να προστεθεί στους stars που προσφέρουν βοήθεια, δίνοντας 1 εκατομμύριο δολάρια στο Color Of Change, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που υπερασπίζεται τα πολιτικά δικαιώματα. Η ηθοποιός δωρίζει το γενναιόδωρο χρηματικό ποσό "στη φιλανθρωπική οργάνωση που ένιωσε ότι την άγγιξε περισσότερο" αφού "επηρεάστηκε βαθιά" από την τρομερή δολοφονία του George Floyd από αστυνομικό στη Μινεάπολη.

Μια πηγή ανέφερε στο The Mirror, "Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, έτσι και η Jen έχει επηρεαστεί βαθιά από αυτό που συμβαίνει στην Αμερική και την τρομερή αδικία που βιώνουν οι μαύροι καθημερινά."

Η ίδια η Aniston ανέφερε ότι "Αυτή η εβδομάδα ήταν θλιβερή για τόσους πολλούς λόγους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο ρατσισμός και η βαρβαρότητα σε αυτήν τη χώρα συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό - και ΠΟΤΕ δεν ήταν εντάξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ως σύμμαχοι, που θέλουν ισότητα και ειρήνη. Είναι δική μας ευθύνη να κάνουμε θόρυβο, να απαιτήσουμε δικαιοσύνη, να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας σε αυτά τα θέματα, και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, να διαδώσουμε την αγάπη".Η ηθοποιός πρόσθεσε επίσης την ιστοσελίδα του Color Of Change στο βιογραφικό της στο Instagram.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η πρωταγωνίστρια των Friends έδειξε για άλλη μια φορά το φιλανθρωπικό της πνεύμα δημοπρατώντας ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο της για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του covid-19. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1995 από τον παλιό της φίλο και φωτογράφο Mark Seliger, με την Aniston να ποζάρει γυμνή με το θρυλικό χτένισμα της, το Rachel. "Το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις αυτού του πορτρέτου θα διατεθεί στο NAF Clinics, έναν οργανισμό που παρέχει δωρεάν δοκιμές και φροντίδα για τον COVID-19 σε εθνικό επίπεδο σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη" έγραψε.