Η Kendall Jenner υποστηρίζει ότι η φωτογραφία της με το Black Lives Matter ήταν αποτέλεσμα phtoshop

Πολλοί νόμιζαν ότι η φωτογραφία ήταν αληθινή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kendall Jenner έδωσε την απάντησή της σχετικά με τη φωτογραφία της που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και τη δείχνει να κρατάει μια ψεύτικη πινακίδα όπου αναγράφεται τι Black Lives Matter.

Η φωτογραφία, η οποία έμοιαζε με screenshot από τη σελίδα της στο Facebook, άρχισε να κυκλοφορεί στα κοινωνικά μέσα αυτήν την εβδομάδα. Έδειχνε την ίδια να φορά μάσκα και να στέκεται μπροστά από ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο κρατώντας την πινακίδα πάνω από το κεφάλι της.

Οι άνθρωποι παρατήρησαν ότι η φωτογραφία δεν φαινόταν πραγματική καθώς το σημάδι δεν είναι ορατό στη σκιά της στο έδαφος. Υποστήριξαν ότι ήταν προϊόν επεξεργασίας της 24χρονης καθώς οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του κινήματος των μαύρων ζωών.

Ωστόσο, η Jenner απάντησε στις κατηγορίες και διευκρίνισε ότι η εικόνα δεν προήλθε από αυτήν. "Αυτό είναι photoshop από κάποιον. Δεν το δημοσιεύσα εγώ" έγραψε στο Twitter. Πολλοί υπερασπίστηκαν την star και κατάφεραν να αποκαλύψουν την αρχική φωτογραφία, η οποία τη δείχνει χωρίς τη μάσκα να κρατάει ένα μπουκάλι νερό και όχι μια πινακίδα στον αέρα.