Η Sophie Turner εξηγεί γιατί θα συνεχίσει να διαμαρτύρεται για το θάνατο του George Floyd

"Η λευκή σιωπή είναι βία".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες τους στα social media για να στηρίξουν το κίνημα Black Lives Matter  και να πάρουν θέση απέναντι στο πρόβλημα του φυλετικού ρατσισμού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Σάββατο, το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από τη διαμαρτυρία στην οποία συμμετείχαν. "Χωρίς δικαιοσύνη, δεν γίνεται ειρήνη #BlackLivesMatter", έγραψε η Turner στη λεζάντα, ενώ φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα πανό που έγραφε "Η λευκή σιωπή είναι βία". Ο Jonas ανέβασε επίσης φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία, γράφοντας στη λεζάντα "Black Lives Matter. ❤️" .

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Turner έγραψε στο Instagram: "Η καρδιά μου είναι βαριά. Υποστηρίζω εκείνους που μιλούν κατά του ρατσισμού και αγωνίζονται για δικαιοσύνη και ισότητα. Η σιωπή δεν είναι επιλογή. Αν και η φωνή μου δεν είναι αυτή που πρέπει να ακουστεί, θέλω να επισημάνω μερικούς από αυτούς που πρέπει να ακούσουμε
@rachel.cargle
@nowhitesaviours
@indyamoore
@taranajaneen
@munroebergdorf
@tamikadmallory
@the_yvesdropper
@kaepernick7
@emmadabiri
@thekingcentre
@thegreatunlearn
@ibramxk
#blacklivesmatter."

Απάντησε επίσης σε ένα σχόλιο που τη ρωτούσαν γιατί διαμαρτύρεται αφού έχουν γίνει τόσες συλλήψεις. "Όλο αυτό δεν γίνεται απλά για 4 αστυνομικούς, γίνεται για την Breonna Taylor, τον Trayvon Martin, τον Eric Garner, το συστημικό ρατσισμό τον οποίο αντιμετωπίζουν οι μαύροι εδώ και χιλιάδες χρόνια. Γίνεται για να αλλάξει το σύστημα. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί όταν θα είμαστε όλοι ίσοι. Μέχρι τότε δεν θα πρέπει να υπάρχει ειρήνη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ