Η Kourtney Kardashian καλεί τους γονείς να κάνουν τις δύσκολες συζήτησεις με τα παιδιά τους σχετικά με τις φυλετικές διακρίσεις

Η ίδια δεσμεύτηκε να κάνει το ίδιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kourtney Kardashian γνωρίζει ότι μερικές από τις πιο δύσκολες συζητήσεις που πρέπει να κάνουν οι γονείς με τα παιδιά τους είναι επίσης και οι πιο σημαντικές. Ειδικά για τους λευκούς γονείς, οι ειλικρινείς, συζητήσεις σχετικά με τη φυλή, τα προνόμια και την αδικία μπορεί να είναι δυσάρεστες, αλλά είναι επίσης απολύτως απαραίτητες.

Σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, η reality star τόνισε τη δέσμευσή της να κάνει αυτές τις συζητήσεις - ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να πάει ενάντια στο ένστικτό της να προστατεύσει τα παιδιά της από τα πιο σκοτεινά μέρη του κόσμου. Ούσα η ίδια μητέρα τριών παιδιών, η Kourtney ενθάρρυνε και άλλους γονείς να συμμετάσχουν σε αυτή τη συζήτηση συνεχίζοντας να εκπαιδεύουν τα παιδιά τους και, κυρίως, τους εαυτούς τους σχετικά με τη φυλετική αδικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ως μητέρα, υπάρχει ένα φυσικό ένστικτο που προστατεύει τα παιδιά μου από οτιδήποτε μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται λυπημένα ή ανασφαλή. Ο πόνος και τα δεινά που προκαλούνται από τον ρατσισμό δεν είναι παρελθόν και έχω την ευθύνη να μιλήσω ειλικρινά με τα παιδιά μου και συχνά γι 'αυτό, ακόμη και όταν η αλήθεια είναι άβολη. Πρέπει να σιγουρευτώ ότι καταλαβαίνουν τι σημαίνει να έχεις το προνόμιο του να είσαι λευκός και να αφιερώσω χρόνο για να μάθω και να συζητήσουμε τη Μαύρη Ιστορία, πέρα από μόνο έναν μήνα τον χρόνο" έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.